speedrent.hu | A házhozszállító gépkölcsönző

H-P: 08:00-19:00
Szo: 08:00-19:00

H-P: 07:00-20:00
Szo: 07:00-20:00

Bemutatkozás

Üdvözlöm,

Köszönöm, hogy felkereste az oldalt és szán egy percet arra, hogy elolvassa rövid bemutatkozásunkat.

A speedrent.hu alapításakor az járt a fejemben, hogy egy olyan szolgáltatást szeretnék létrehozni, ami magas szinvonalon támogatja elsősorban a ’Csináld magad!’ típusú otthoni munkákat.

Kellő kitartással és egy kis kézügyességgel tapasztalatom szerint szinte mindenki képes akár olyan dolgok megvalósítására is az otthoni környezete szebbé tételében, amiről előzőleg azt gondolta, hogy csak szakember segítségével valósíthat meg.

Legyen szó felújításról, kertrendezésről vagy takarításról, sokszor a feladat elvégzése a kitartásunkon túlmutat és megfelelő segítség híján nem az az eredmény születik, amit előzőleg szerettünk volna.

Ilyenkor vetjük be az ‘eszközt’, amivel a hatékonyság növelhető. Azonban ha tényleg elégedetten szeretnénk hátradőlni a munka elvégeztével, egészen biztosan jó minőségű, profi gépre lesz szükségünk, ami kiszolgálja a feladat által megkövetelt igényeket.

 

Ezek a gépek gyakran több 100 ezer forintos kiadást is jelenthetnek, ugyanakkor használatukra csak az adott projekt időtartama alatt lesz szükségünk – adódik a kérdés, hogy hogy ússzuk meg a vásárlást, de közben a feladat is a kellő szinvonalon legyen elvégezve?

Ha kibérelünk egy profi gépet, az mindkét problémára megoldás!

Csak használjuk. Addig, amig szükségünk van rá. A vásárlási ár töredékéért.

A speedrent.hu a gépbérlési folyamatot ügyfelei számára még komfortosabbá szeretné tenni az eszközök ki- és elszállításával, hogy biztosítsa a gyors, nyűgök nélküli rendelkezésre állást, ami az ilyen helyzetekben fontos szempont lehet: általában a gép ’azonnal kell’, az igény hirtelen merül fel,  sokszor a már elkezdett dolgokat addig nem is tudjuk folytatni, amig az eszközhöz nem jutunk hozzá. A házhozszállítás további előnye, hogy a bérlet időtartamának nem lesz holtideje: nem pazarol el belőle egy percet sem azáltal, hogy az eszköz célba juttatásának és visszavitelének gondját levesszük a válláról.

Emellett a legtöbb gépkölcsönzővel ellentétben a szükséges tartozékokat, kiegészítőket is biztosítjuk bérlőink számára – azt az elvet valljuk, hogy a jó szolgáltatás komplett szolgáltatás: hiába kerül Önhöz a megfelelő gép, ha még be kell hozzá szerezzen egy csiszolókorongot, egy damilfejet vagy bármi mást, akkor kölcsönzése minden lesz, csak komfortos és gyors nem.

Alap szolgáltatásunk, a kisgép bérbeadás mellett blog bejegyzéseinkben, facebook posztjainkban szeretnénk további segítséget nyújtani, ötleteket adni mindenkinek, aki abba a bizonyos nagy fába vágja a fejszéjét –  és a rá váró feladatot a szükséges információk birtokában, a megfelelő hatékonysággal szeretné elvégezni!

Biztonságos és jó munkát kívánva,

 

Zámbó Ernő

Alapító – speedrent.hu

AKCIÓK

BEMUTATKOZÁS

GÉPKERESŐ

TUDNIVALÓK