speedrent.hu | A házhozszállító gépkölcsönző

H-P: 08:00-19:00
Szo: 08:00-19:00

H-P: 07:00-20:00
Szo: 07:00-20:00

Tudnivalók

Kedves Ügyfelünk,

Amennyiben nem kölcsönzött még nálunk, szeretnénk röviden végigvezetni a speedrent.hu bérlési folyamatán:

 

Jelezze bérlési szándékát ügyfélszolgálatunkon  a   +36 (30) 323-7289-es  telefonszámon.

Amennyiben segítségre van szüksége azzal kapcsolatban, hogy az adott munkafeladatra milyen gépet használjon, számíthat ránk és szakértelmünkre a kiválasztásban.

Ha kiválasztotta a gépet, helyszint és  időpontot egyeztetünk, hova és pontosan mikor történjen az eszköz kiszállítása.  Elkérjük adatait (név és lakcím) amikre szükség lesz a bérleti szerződés megkötéséhez és a számla kiállításához.

A gépet a megbeszélt időpontban kiszállítjuk. A már előre kitöltött bérleti szerződést egyeztetjük, aláírjuk.

Átadjuk a a gép biztonságos használatát segítő útmutatót, és amennyiben kérdése marad a bérléssel vagy a gép használatával kapcsolatban, a legjobb tudásunk szerint megválaszoljuk.

A gép használatát a gépre vonatkozó kaució letétele után azonnal megkezdheti.

Ha már nincs szüksége a gépre, jelezze ezt ügyfélszolgálatunknak. A bérlés időtartamát  a jelzés pillanatában megállítjuk, a kölcsönzési díjat megállapítjuk.

Az egyeztetett időpontban elmegyünk a gépért. Ekkor történik a kölcsönzési díj kifizetése és a kaució visszaszolgáltatása.

Esetleges meghibásodás, káresemény

 

Amennyiben a használat során bármilyen meghibásodást észlel, a gép leáll vagy nem megfelelően működik, kérjük azonnal jelezze! Amennyiben tudjuk, a gépet kicseréljük és folytathatja a használatot.

A gépben a nem rendeltetésszerű használatból adódó káresemény, a gép megrongálódása, elvesztése vagy ezek eltitkolása a bérlőt terheli. A káreseményt és annak mértékét a bérbeadó állapítja meg.

AKCIÓK

BEMUTATKOZÁS

GÉPKERESŐ

TUDNIVALÓK